JOŠ JEDNO VRIJEDNO PRIZNANJE STIGLO U ĐAKOVO – 57. ĐAKOVAČKIM VEZOVIMA DODIJELJENA ZLATNA POVELJA „SUNCOKRET RURALNOG TURIZMA“

Objavljeno: 01. 12. 2023.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“ po jedanaesti put je dodijelila nagrade najboljima, a od 197 prijavitelja u osam kategorija, 57. Đakovački vezovi dobitnik su Zlatne povelje u kategoriji „Ruralno turistički projekti“.

Naime, Turistička zajednica grada Đakova u rujnu je izvršila prijavu događaja te ga predstavila u Đakovu tročlanom povjerenstvu u listopadu.

Zlatnu povelju za 57. Đakovačke vezove u kategoriji „Ruralno turistički projekti“ preuzeo je sinoć u Gospodarskom centru u Osijeku gradonačelnik Grada Đakova i predsjednik Organizacijskog odbora Đakovačkih vezova, Marin Mandarić. Uz Gradonačelnika na dodjeli su nazočile pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Đakova, Sanja Rogoz Šola i direktorica Turističke zajednice grada Đakova Marija Burek, ispred suorganizatora Vezova. Uz nedavno priznanje 57. Đakovačkim vezovima na Danima hrvatskog turizma za Turistički događaj godine, ova Zlatna povelja je dodatna potvrda da su Đakovački vezovi prepoznatljiv brand te jedan od najvažnijih kulturno-zabavnih događaja Republike Hrvatske.