PROPUSNICA CIVILNE ZAŠTITE GRADA ĐAKOVA – UPUTE I ZAHTJEV

Objavljeno: 25. 03. 2020.

Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, dio popusnica izdaje i Stožer civilne zaštite Grada Đakova. U nastavku donosimo upute kako ishoditi propusnicu te obrazac zahtjeva.

*Stožer civilne zaštite Grada Đakova izdaje propusnice za promet i kretanje iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština maksimalno restriktivno u doista nužnim slučajevima (tu se ubraja i kupnja hrane i hranjenje životinja).

*Propusnice koje izdaje Stožer civilne zaštite Grada Đakova potrebno je popuniti i poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  te će im se ovjerene vratiti na mail adresu s koje je zahtjev poslan.

*Za kretanje na području Grada Đakova sa prigradskim naseljima (Piškorevci, Budrovci, Kuševac, Široko Polje, Ivanovci Đakovački, Selci Đakovački, Novi Perkovci, Đurđanci) nije potrebna propusnica.

*Svi oni koji na područje Grada Đakova dolaze iz inozemstva, zbog uputa o izolaciji moraju se javiti u Dom zdravlja Đakovo, a potrebne informacije mogu dobiti na broj +38599 244 6906 (Ambulanta u Domu zdravlja).

Civilni stožer Grada Đakova. 

Potrebne informacije možete dobiti na brojeve mobitela: 

+38598 163 99 60 

+38591 566 90 50 

Zahtjev za propusnicu e-građani

Odluka o zabrani napuštanja prebivališta