U okviru projekta Politeia oformljene nove radne skupine

Objavljeno: 08. 03. 2016.

Ovom prilikom Vas obavještavamo da su u sklopu projekta Politeia Đakovo oformljene radne skupine „Lokalno gospodarstvo i poduzetništvo“ i „Komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša“ te je u pripremi održavanje 1. sastanka.

Sastanak za područje „Lokalno gospodarstvo i poduzetništvo“ će se održati u utorak, 8.3. u 10h u prostoru Grada (mala vijećnica).

Sastanak za područje „Komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša“ će se održati u petak, 11.3. u 10h u prostoru Grada (mala vijećnica).

Na sastancima će se raspravljati o temama koje su predložili predstavnici civilnog, privatnog i javnog sektora koji se bave ovim područjem, ujedno i članovi ovih radnih skupina. Na sastanku radne skupine „Lokalno gospodarstvo i poduzetništvo“ razradit će se zajednički prijedlog za izgradnju institucionalnih preduvjeta za jačanje gospodarstva i poduzetništva, dok će na sastanku radne skupine „Komunalno gospodarstvo i zaštita okoliša“ definirati prijedlozi vezani uz reciklažu i uređenje gradskih parkova.

Građani su pozvani pratiti rad svih radnih skupina te dati svoj doprinos javnoj raspravi putem foruma na internetskoj stranici www.crp.hr.

Osnivanje radnih skupina sastavni je dio projekta demokratizacije i ljudskih prava pod nazivom „Politeia Đakovo“ koji provodi Hrvatski institut za lokalnu samoupravu u partnerstvu s Gradom Đakovom, Centrom za razvoj i prosperitet i Udrugom za mlade, a financira se iz sredstava fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške koje dodjeljuje Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.