In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Isplata rodiljnih naknada

U ovom predbožićnom vremenu kada bezuvjetno prihvaćamo jedni druge i kada nas Božić podsjeća da budemo radosni i okrenuti temeljnim obiteljskim vrijednostima donio sam Odluku o isplati jednokratnih novčanih potpora roditeljima novorođene djece.

Iako smo suočeni s teškom gospodarskom krizom koja opterećuje, kako brojne đakovačke obitelji, tako i gradski proračun, odlukom o isplati rodiljnih potpora pokazujemo da nedaće koje nas okružuju mogu i trebaju poslužiti kao poticaj za ponovno otkrivanje temeljnih vrijednosti u vrijeme Božića, kako ne bismo izgubili nadu u bolje sutra.

Stoga Vas pozivam da svi zajedno budemo ponosni na ono što smo postigli, te da i nadalje svi dajemo osobni doprinos u ostvarivanju bolje budućnosti, a jedan mali korak činimo i isplatom potpore našim novorođenim sugrađankama i sugrađanima.

Ovim putem pozivam sve roditelje i djecu da u ponedjeljak 17. prosinca u 10.00 sati dođu u Centar za kulturu gdje će im, uz prigodan program, biti uručena Rješenja o isplati potpore.

 

GRADONAČELNIK

Zoran Vinković, ing.