In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Čestitka gradonačelnika povodom početka školske godine

Povodom prvog dana škole upućujem čestitku svim đakovačkim učenicima, nastavnicama i nastavnicima, a posebno našim malim prvašićima.

Dragi prvašići, danas je počelo najuzbudljivije razdoblje vašeg života. Pred Vama su prve školske knjige preko kojih ćete zaviriti u čarobni svijet brojeva i slova i taj svijet znanja otkrivajte radosno i bez straha, jer djetinjstvo i školske klupe nešto su što nikada nećete zaboraviti.

Želim vam, također, da tijekom cijelog vašeg školovanja zajedno s učiteljima i roditeljima razvijate svoje sposobnosti i nadarenosti, da se radujete novim znanjima i da vam uvijek ostane dovoljno vremena za igru i druženje s prijateljima. Neka vam ta znanja budu poticaj za sretniju i ljepšu budućnost.

Posebnu čestitku upućujem svim roditeljima jer oni su ti koji djecu izvode na pravi put, kao i svim učiteljima i profesorima kojima želim puno uspjeha u radu te da svoja znanja s ljubavlju prenesu novim generacijama.

Ujedno, ovim putem pozivam sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli povećanju sigurnosti prometa u našem Gradu, a time našoj djeci omogućili siguran put od kuće do škole i povratak u obiteljske domove.

Svim učenicama, učenicima i prosvjetnim radnicima đakovačkih osnovnih i srednjih škola želim sretan početak nove školske godine. Neka vas ovaj novi početak motivira da budete još bolji i uspješniji u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja kako bismo i na taj način doprinijeli razvoju našeg grada.

 

 

GRADONAČELNIK

Zoran Vinković, ing.