In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Poziv na uvodnu radionicu programa "Aktivni u Zajednici"

Ocijeni članak
(0 glasova)
aktizajednica

Zaklada Slagalica i Grad Đakovo pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati dana 14. ožujka 2018. godine u 14:30 sati u prostoru Male gradske vijećnice u zgradi Gradske uprave , na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 4.

Grad Đakovo je temeljem Javnog poziva odabran za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital.
U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Ovo je tek prva od niza aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog programa. Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer… aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

Sudjelovanje je besplatno, a radi što kvalitetnije odrade radionice bilo bi nam drago da svoj dolazak potvrdite na e-mail info@zaklada-slagalica.hr ili na telefon 031/213-255

administrator

administrator

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript