In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Nakon tri godine, gasi se Sportski info?!

Poštovani čitatelji!

 

 

 

 

Približava se kraj 2017. godine. Ovim putem želim Vam se posljednji puta obratiti kao sportski novinar na službenim stranicama Grada Đakova. Naime, pune tri godine bilježio sam veliku većinu sportskih događanja u Đakovu i Đakovštini nastojeći uvijek biti „pozitivan“  odnosno i u porazu đakovačkih klubova vidjeti nešto dobro jer sam smatrao da je to zadaća lokalnoga novinara kako ga je definirao moj novinarski uzor pokojni Mirko Kladarić.

U posljednje tri godine imao sam ugovor s Gradom Đakovom, a on istječe 31. prosinca ove godine. S obzirom da s novim čelništvom grada nisam postigao dogovor, odnosno da ovakav način novinarstva ne vide na nadolazećoj novoj web stanici Grada Đakova, ovim tekstom zaključujem svoj rad na službenoj stranici grada Đakova.

Nadam se da čelništvo Grada Đakova shvaća vrijednost sporta u društvenoj zajednici i da će pronaći neki novi model informiranja o sportskim događajima iz Đakova i Đakovštine.

 

 

 

 

                  Uskoro novi đakovački sportski portal!

 

 

 

 

Kao profesor hrvatskoga jezika, u posljednjih 25 godina, osjetio sam sve „čari“ moga donkihotovskoga odnosa prema životu (na što sam posebno ponosan i zahvalan obitelji – supruzi Jasni, kćeri Petri i sinu Mislavu - na svesrdnoj podršci) jer nisam se priklanjao nikakvim političkim opcijama koje su se, bit ću iskren, poigravale s mojim profesionalnim, ali i egzistencijalnim životnim prilikama. I dalje ću ostati vjeran svojim životnim načelima pa ću tako najaviti i novi đakovački portal koji će isključivo pratiti sportske događaje u Đakovu i Đakovštini.

A, vama dragi čitatelji, zahvaljujem se na vjernom praćenju Sportskoga infa, a ujedno se ispričavam na eventualnim pogrješkama kojih je zasigurno bilo. A one nisu bile plod namjere i novinarske zloće, već novinarske želje da informacija što prije stigne do čitatelja.

Zasada ćete moje tekstove moći čitati na mojoj facebook stranici, a uskoro će krenuti i nova stranica.

 

 

 

Sretnu Novu 2018. godinu želi Vam Miro Šola!

Opširnije u ovoj kategoriji: « Libero teško protiv No Name!