In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Odbojkašice dočekuju Vukovarke, rukometaši kod Medveščaka, rukometašice u Osijeku, košarkaši u Županji traže šestu pobjedu, Fortuna dočekuje Obrtnik Torbar!

ĐAKOVAČKI SPORTSKI VIKEND

 

 

PRVA B HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

 

13. KOLO – NEDJELJA, 14:30 sati

 

 

                 MEDVEŠČAK – ĐAKOVO

 

 

Đakovački će rukometaši na zimski odmor puno zadovoljniji nego li je to bilo prije dva tjedna. Naime, pobjeda protiv Osijeka donijela je Đakovčanima treću pobjedu i šesti bod, ali i dala dodatno samopouzdanje da mogu igrati puno bolje nego li dosada. Sada su igrači trenera Peric Martića iza sebe ostavili Garešnicu i Novu Gradišku tako da će gostovanje u Zagrebu biti prilika za odigravanje utakmice bez imperativa. Zagrepčani su favoriti, a s obzirom da se utakmica igra u 14:30 sati, bit će vremena i za posjetu Adventu.

 

 

* * * * * *

 

 

DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

 

 

11. KOLO – SUBOTA, 15:30 sati

 

 

                  OSIJEK – ĐAKOVO

 

 

Utakmice Osijeka i Đakova uvijek su bile napete i do kraja neizvjesne. Ovoga puta Osječanke se nalaze na drugom mjestu u želji da se vrate u prvu ligu. Dosada su doživjele dva poraza dok su Đakovčanke osme s isto toliko bodova. Đakovčanke mogu na gostovanje bez opterećenja, a tada je najljepše i najlakše igrati. Preživjeti Osijek pa na zimski odmor!

 

 

* * * * * *

 

 

PRVA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

 

 

10. KOLO – SUBOTA, 19:00 sati

 

 

               ĐAKOVO – ENNA VUKOVAR

 

 

Pred odbojkašicama Đakova težak je zadatak: u goste im dolaze Vukovarke koje s splitskim Brdima vode borbu za prvo mjesto. Đakovčanke se nalaze na petom mjestu s deset bodova, a ovo je utakmica za koju se živi: ništa ne možeš izgubiti, a puno možeš dobiti. Objektivno, Vukovarke su kvalitetnija ekipa, ali i u odbojci lopta je okrugla.

 

 

* * * * *

 

 

DRUGA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

 

 

7. KOLO – SUBOTA, 18:00 sati

 

 

                ŽUPANJA – ĐAKOVO

 

 

Đakovački košarkaši zaista igraju odlično u ovogodišnjem prvenstvu i sve osim pobjede u Županji bilo bi veliko iznenađenje. Ali, Županjci su uvijek neugodni domaćini i bit će potrebno puno snage i pameti da se dvorana županjske Gimnazije napusti neporažena. Međutim, ako Đakovčani budu igrlai kao u prvih šest kola, nema straha, bodovi dolaze u Đakovo, a time i nastavak nepobjedivosti kao i prvo mjesto na tablici.

 

 

* * * * * *

 

 

PRVA B HRVATSKA KUGLAČKA LIGA SJEVER

 

 

10. KOLO – SUBOTA, 14:00 sati

 

 

              FORTUNA – OBRTNIK TORBAR

 

 

Kuglači su puno dva tjedna, zbog pojedinačnih prvenstva Hrvatske, odmarali, a u subotu kuglači Fortune nastavljaju protiv Obrtnik Torbara. Igrači Fortune žele popraviti negativan skor na domaćoj kuglani te pobjedom uhvatiti priključak s gornjim dijelom tablice.

 

 

* * * * * *

 

 

DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

 

 

8. KOLO – SUBOTA, 17:30 sati

 

 

              SLAVONAC – SILOS

 

Slavonac je vodeća momčad lige i sasvim će sigurno taj epitet pokušati sačuvati protiv kuglača Silosa. Upravo zbog toga, Đakovčani u Slavonski Brod mogu bez opterećenja, a tada je i najlakše igrati.

 

 

* * * * *

 

 

DRUGA HRVATSKA STOLNOTENISKA LIGA ISTOK

 

 

5. KOLO

 

 

 

                 DRAČICE – OLIMPIJA

 

 

Igračima Dračica bit će jako teško jer im u petom kolu u goste dolazi osječka Olimpija, momčad koja je ostvarila sve četiri pobjede. Dračičani su u posljednja dva kola, unatoč porazima, igrali dobro i svi u klubu vjeruju da že vodećoj momčadi lige pružiti snažan otpor.