In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Goran Grizak najuspješniji u dresuri, Ivanu Mirkoviću jednopreg, Dariju Dorušaku dvopreg!

NATJECANJE U DRESURNOM JAHANJU I VOŽNJI ZAPREGA „ĐAKOVAČKI VEZOVI 2017.“

 

 

 

 

 

Nedjeljni konjički program posvećen je, za razliku od subotnjega koji se bodovao za Croatia Cup, Đakovačkim vezovima i održana su u dvije discipline: dresurnoga jahanja i vožnji jednoprega i dvoprega. Organizator natjecanja je Državna ergela Đakovo i Konjički klub Đakovo.

 

 

 

 

 

 

Goranu Grizaku tri utakmice, po dvije Katarini Čorić i Tei Toenberger, jedna Gezi Nagyju!

 

 

 

 

 

U kategoriji dresurnoga jahanja održano je osam utakmica u kojima su najzastupljeniji bili članovi đakovačkoga konjičkoga kluba u Državne ergele Đakovo.

U utakmici ML 4 prvo mjesto osvojio je Geza Nagy (KK Đakovo) na grlu Maestoso Slavonia s ukupno 84,400 bodova. Drugo mjesto sa 79,200 bodova osvojila je Katarina Ćorić (DEĐL) s grlom Maestoso Trofetta.

Dvoje natjecatelja nastupilo je u utakmici MK 5. Goranu Grizaku s grlom Maestoso Toplica pripalo je prvo mjesto (83,400), a druga je Tina Blažević (Napolitano Zenta) s 80,000 bodova.

Utakmica FEI TEAM COMPETETIONA CHILDERN „L“ privukla je četvero natjecatelja. Naslov pobjednika pripao je Goranu Grizaku (Maestoso Toplica) s 65,500 bodova, drugo i treće mjesto pripalo je Gezi Nagyju koji je nastupio s dva konja: drugo mjesto osvojio je s grlom Napolitano Zenta – 62,250 bodova) i treće mjesto s grlom Maestoso Mara – 61,416 bodova). Četvrto mjesto osvojila je Mara Kretonić (Napolitano Mara – 61,166 bodova).

Katarini Ćorić pripala je pobjeda u utakmici M – FEI – JUN – INDIVIDUAL koja je s grlom Siglavy Zenta osvojila je 64,0132 boda. Drugo mjesto  osvojio je Goran Grizak (Conversano Santa) dok je trećeplasirana Mara Kretonić (Conversano Mara).

Tea Tosenberger i Barbara Ožeg Prah borile su se u utakmici PRIX ST. GEORGE. Više uspjeha imala je Tea Tosenberger koja je nastupila s grlom Pluto Montenegra). Đakovčanka je osvojila 63,223 boda. Drugo mjesto odlazi u Zagreb Barbari Ožeg Prah koja je s grlom Passadena osvojila 61,315 bodova.

Katarina Ćorić s grlom Siglavy Zenta nastupila je u utakmici Freestyle LM i s 68,000 bodova osvojila prvo  mjesto.

Članovi Državne ergele Đakovo nastupili su u utakmici Freestyle M Goranu Grizaku pripalo je prvo mjesto (Conversano Santa – 66,437 bodova), a drugoplasirana je Mara Kretonić (Conversano Maro – 60,500 bodova).

U utakmici Freestyle Prix St. George najviše uspjeha imala je Tea Tosenberger koja je s grlom Pluto Montengra osvojila 60,812 bodova dok je drugoplasirana Zagrepčanka Barbara Ožeg Prah  (Passadena) osvojila 58,250 bodova.

 

 

 

 

 

 

                 Ivanu Mirkoviću jednopreg, Dariju Dorušaku dvopreg!

 

 

 

 

 

Natjecanja u zapregama održana su u dvije kategorije: jednopregu i dvopregu.

U kategoriji jednoprega nastupilo je sedam natjecatelja. Najviše uspjeha imao je Ivan Mirković, drugo mjesto pripalo je Andriji Obrovcu dok je trećeplasirani Dražen Mađarević. Njima su pripale pehari. Četvrto mjesto osvojio je Ivan Lucić, peti je Ivan Nikolić, na šestom mjestu završio je filip Nikolić, a sedmoplasirani natjecatelj je Vedran Klaić.

 

U kategoriji dvoprega prvo mjesto osvojio je Dario Dorušak, drugoplasirani je Tihomir Salarić dok se na trećem mjestu našao Antun Živić.

 

 

Poredak ostalih vozača je sljedeći:

 

 

 

4. Josip Zirn

 

5. Danko Drobnjak

 

6. Boris Liović

 

7. Ivan Đurasović

 

8. Dragan Ivušić

 

9. Tomislav Drenjančević

 

10. Josip Andjan

 

11. Adam Dorić