In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Joomla! Slideshow

Laura Mašić juniorska prvakinja Hrvatske!

JOŠ JEDAN VELIKI USPJEH MLADE ĐAKOVAČKE TENISAČICE

 

 


 

 

 

U Zagrebu je, od 11.do 14. veljače, na terenima Hrvatskoga nacionalnoga centra, odigrano Pojedinačno juniorsko prvenstvo Hrvatske za tenisačice i tenisače do 18 godina. U konkurenciji 32 igračice na  glavnom turniru, naslov juniorske prvakinje Hrvatske za 2017. godinu osvojila je đakovačka tenisačica Laura Mašić koja je u pet mečeva ostvarila isto toliko pobjeda i tako se okitila već spomenutom titulom. Đakovčanka je u turnir krenula kao druga nositeljica turnira, a ispred nje, po rankingu, bila je Domenika Turković.

 

 

 


 

 

 

 

 

    Laura Mašić izbacila tri igračice Dalmacijacementa!

 

 


 

 

 

Put do vrha mlada Đakovčanka započela je pobjedom u prvom kolu protiv Renate Cipetić, članice Dalmacijacementa. Uvjerljivih 6:2 i 6:0 za zagrijavanje. U drugom kolu Lauri Mašić bila su potrebna tri seta kako bi preskočila Mateu Mamić, također igračice Dalmacijacementa. Nakon uvjerljivoga prvoga seta (6:2), u drugo je setu bila bolja Mamićeva, međutim, u trećem setu, uvjerljivih 6:1 za Lauru Mašić i plasman u četvrtfinale. I treća igračica Dalmacijacementa, Karla Kilić, nije imala nikakve šanse protiv mlade šesnaestogodišnje Đakovčanke. Laura Mašić prepustila je samo pet gemova svojoj protivnici za 6:2 i 6:3.

 


 


 

 

 

             Očekivano finale prve i druge nositeljice!

 


 

 


 

 

Karla Wurth, članica zagrebačkoga ITEAM-a u polufinalu uspjela je protiv mlade Đakovčanke izboriti samo častan poraz. 6:4 i 6:2 za Lauru Mašić i  finale protiv prve nositeljice Domenike Turković. Đakovčanki je pripao prvi set rezultatom 6:2, a nakon toga, u drugom setu, Domenika Turković pokazala je zašto je prva nositeljica turnira. Drugi set dobila je rezultatom 6:3. Međutim, po ne znam koji puta, mlada Đakovčanka Laura Mašić pokazala je i veliku mentalnu snagu: nakon  gubitka seta, Laura se vratila u trećem setu i „pomela“ prvu nositeljicu s uvjerljivih 6:1.